Logogroot KLEIN

Meubelstoffeerderij

Meubel-stoffeerderij

Nieuwe stof op zetel hangen
Nieuwe stof op zetel
Met hoogwaardige stof of slijtvast leder

O.a. kussens & zetels stofferen of restaureren

Versleten meubelen zoals antieke stoelen en zetels hoeft u niet per se te vervangen, maar kan u perfect door ons laten bekleden, restaureren en verstevigen. Met stof of leder bekleden wij:

Qua herstellingen kunnen we kussens met mousse op maat opvullen en verstevigen we zetels en stoelen. We kunnen ook kapotte singels, veren en banden repareren, net als biezen of rieten stoelen. Daarnaast restaureren wij alle soorten kasten, kabinetten, tafels, stoelen en bureaus – en dat voor particulieren en bedrijven. Daarbij vervangen we beschadigde stukken of verwijderen we houtworm. 

Om uw meubelen hun oorspronkelijke kleur terug te bezorgen, kunnen we ze logen. Dan dompelen we ze onder in een gespecialiseerd mengsel en spoelen we ze vervolgens af om ze blank te kunnen bewerken. Stuur ons zeker een bericht als u uw meubels wil laten stofferen of restaureren.

Uw zetels of stoelen laten (her)bekleden?

Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan!

Uw meubelstukken als nieuw

Leder bewerken
& meubelen capitonneren

Lederen banken, stoelen en Chesterfieldmeubelen bewerken we door die met leder van superieure kwaliteit te bekleden. Zo gaan uw meubelen jarenlang mee. We hebben trouwens alle vakkennis in huis om losse stiknaden en scheuren te herstellen, uitgerekt leder in te nemen of brand- en rookschade aan te pakken. 

Als u uw meubelen een uniek accent wil geven, kun u die door ons laten capitonneren. We naaien dan een stuk stof of leer zodanig vast op de ondergrond dat er tussen de stof en de ondergrond een laag ontstaat. 

Die laag vullen we op met schuim of watten. Enerzijds kunnen we de stof met naden op de ondergrond vastmaken, anderzijds kunnen we knopen op gelijke afstand van elkaar aanbrengen. Die trekken de stof naar de ondergrond toe.

Zetel opnieuw stofferen
Opnieuw gestoffeerde zetel